Recensie/Vragen

Vragen

Wij snappen dat u van tevoren veel vragen heeft over ons en onze dienstverlening. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen alvast voor u beantwoord! Als er nog vragen zijn die wij hieronder nog niet hebben beantwoord in onze FAQ, dan kunt u ze via het contactformulier stellen.

 

Zijn jullie verzekerd?
Uiteraard zijn wij verzekerd bij verhuizen, vervoer of opslag.

Zijn jullie ‘Erkende Verhuizers’?
Nee, we zijn geen ‘Erkende Verhuizer’. Dit is een externe partij waar je tegen betaling lid van kan worden. Wij houden de kosten voor u graag laag en daarom hebben wij ervoor gekozen hiervan geen lidmaatschap af te nemen.

Hebben jullie ook verhuisdozen?
We hebben uiteraard verhuisdozen. Deze kunt u bij ons huren of kopen.

Kunnen jullie ook meubels opslaan?
Wij hebben inderdaad een mogelijkheid voor tijdelijke opslag.

Heb ik een aparte verzekering nodig als ik van jullie opslag gebruik maak?
Nee, dat is niet nodig. Wel adviseren wij u om uw inboedelverzekering op de hoogte te stellen van de opslag van uw goederen. De verzekeraar kan de verzekering tijdelijk kosteloos omzetten naar ons adres.

 

Kan ik dan wel bij mijn opgeslagen spullen?
Natuurlijk kunt u te allen tijde  bij uw spullen op de Koelmalaan 336 te Alkmaar. Het is wel verstandig om te bellen voor een afspraak aangezien wij veel onderweg zijn.

Zijn er kosten verbonden aan een offerte?
Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het opstellen van een offerte.

Dien ik bij een uitruiming alles zelf in te pakken?
Nee, wij verzorgen alles omtrent de uitruiming. Op deze manier kunnen wij u het beste ontzorgen!

Doneren jullie ook spullen aan het goede doel?
Jazeker! Zie hier met welke goede doelen wij nauw samenwerken en spullen aan doneren: Samenwerkingen en donaties

Hoe gaan jullie om met mijn persoonsgegevens?
Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens: Privacyverklaring De Nieuwe Huisuitruimer

 

 

 

 

Lees hieronder hoe onze klanten onze dienstverlening hebben ervaren.

Wat een verademing. Zo’n enorme klus waar je tegenaan hikt als je een huis moet leeghalen. Makkelijk opgelost! Alles in goed overleg, netjes uitgevoerd. Bedankt.

S. Kleiterp

Op aanbeveling hebben we Suzanne en Sebas gevraagd om ons ouderlijk huis klaar te maken voor oplevering na de verkoop ervan. En om wat spullen te verhuizen naar het nieuwe appartement van onze moeder. Het klinkt misschien raar, maar het was een groot feest. De persoonlijke aandacht, de betrokkenheid, het feit dat NIETS een probleem was en vooral hoe het huis eruit zag na hun werk… niets dan lof. Met plezier hebben we de woning overgedragen aan de kopers. Er was werkelijk NIETS op aan te merken.

Wouter Rutten

Voor 2de maal gebruik gemaakt van de diensten van de Nieuwe Huisuitruimers.
Enorm vriendelijk, meelevend, meedenkend.
Kortom voor een ieder aan te raden.
Sebas en Suzanne, en team, nogmaals dank.
Top werk geleverd.

Hanneke Folkers

Sebas en Suzanne en hun team verstaan hun vak: ontzorgen, goede communicatie en uitstekende dienstverlening. Verhuizing naar verzorgingstehuis op heel korte termijn prima verzorgd en het uitruimen perfect gedaan met complimenten van mij en de verhuurder.

Lucas M.

Zooo!
Wat zijn wij enorm blij met jullie!
Het perfecte verhuis- en uitruimteam!
Heel fijn contact gehad en alles is supersnel geregeld!
Bedankt Sebas, Suzanne en team!

Jolanda Molenaars

Wij zijn heel tevreden over het uitruimen van het appartement van mijn overleden vader. Alles keurig opgeruimd en een deel van de boedel verhuisd naar schoonmoeder. Net zo makkelijk. Met van te voren een kennismaking en een duidelijke offerte. Suzanne en Sebastiaan zijn heel empatische mensen die respectvol met de situatie om gaan. Kregen hun telefoonnummer van vriendin, wiens ouderlijk huis ook door de Nieuwe Huisuitruimer is ontruimd. Ook zij was heel tevreden. Dikke Pluim voor Suzanne en Sebastiaan!

Jany

Uiterst vriendelijk en efficiënt. Je krijgt zeker waar voor je geld en kan het iedereen aanbevelen

Jan Meeuwissen

Lieve mensen,
Wat een fantastische samenwerking. Wij gingen van groot naar klein wonen en hadden een verzameling van spullen opgebouwd. In overleg met Suzanne van “De Nieuwe Huisuitruimer” alle opruimwerk grondig doorgesproken. De opruimwerkzaamheden zijn voorspoedig en volgens afspraak verlopen. Chapeau!. Zeker een aanrader. Dank voor de samenwerking.

Sabrina en Henk Dijkman

Suzanne en haar medewerkers zijn efficiënt, vriendelijk en ontzettend snel en zorgvuldig !!
Ze begrijpen helemaal hoe het is om oude mensen te verhuizen. Ik zag er als een berg tegenop om de woning van mijn moeder te ontruimen en toen kwam Suzanne ….. en weg waren mijn zorgen.
Kort en krachtig: competent tot in de puntjes

Melanie

Uitstekend, appartement van mijn tante in Amsterdam leeg opgeleverd geweldig werk verzet,alles schoon. Echt een aanrader.

P. Gijzen

Sebas en Dave waren goed op tijd, vriendelijk en efficient. Alles werd netjes, beschermd vervoerd naar zowel mijn ouderlijk huis als opslag. Prima ervaring, raad hen ten zeerste aan!

Annette

Geen standaard verhuizing, maar een in meerdere stappen. Naar een opslag, naar nog een opslag en naar een tijdelijk onderkomen. In meerdere dagen. Niets was Suzanne, Bas & Team te gek. Een grote lach bij de aftrap en bij realisatie. Je verlangt bij een dergelijke bedrijf dat je ontzorgd wordt. Dat is jullie gelukt. Het was ons een waar genoegen en we kijken uit naar de voortzetting over een paar maanden naar onze definitieve onderkomen! Groeten van Mark en Els, Bergen NH.

Mark en Els, Bergen NH

Geweldige ervaring , zeer emotioneel betrokken bij het leegruimen van het huis van mijn overleden zwager.

Zeer vakkundig en netjes.

A. van Til

Sebas en zijn team zijn een stel hardwerkende, geweldige, meedenkers. Niets dan lof voor hun snelle en vakkundige werk!

Fam. Bergen

De woning van mijn schoonmoeder moest in een korte periode worden opgeleverd. Echt heel erg goed geregeld, alles zo als afgesproken. Geen stress en de overdracht van de woning goed geregeld.

F. Sulyok

Voor diverse verhuizingen en ontruimingen hebben wij al de hulp van De Nieuwe Huisuitruimer ingeschakeld. Elke keer weer een goede ervaring en het werk opgeleverd zoals afgesproken!

Bewindvoerderskantoor Hink Heiloo

Mijn moeder moest in 2 dagen verhuizen naar een verpleeghuis, het was super in no time geregeld, de verhuizing verliep soepel en het uitruimen van de oude woning een week later ook goed en snel. Fijn dat het me uit handen genomen werd. Bedankt Sebas, Suzanne en Dave!

Gerda

Echt een aanrader voor smooth lopende verhuizingen! Er werd voor ons gedacht! Als je hoofd overbelast is, is dat heel prettig. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf in te schakelen. Dat scheelt een hoop energie (die je dan weer aan wat anders kunt besteden!).

Mevrouw Mars, Heiloo

Mijn moeder moest van het verzorgingshuis De Nieuwpoort in Alkmaar verhuizen naar het verpleeghuis De Palatijn. Via bewonerszaken van het verzorgingshuis De Nieuwpoort kwam ik in contact met Sebas van het verhuisbedrijf De Nieuwe Huisuitruimer. Een zeer vriendelijk en bekwaam verhuisbedrijf. In grote lijnen hadden zij zelfs de nieuwe woonkamer voor mijn moeder ingericht, zodat zij op haar oude leeftijd gelijk haar huiskamer in het verpleeghuis kon betrekken. De verhuisdozen waren zelfs op leenbasis wat uitermate handig is en deze kostbare dozen gewoon hergebruikt kunnen worden in deze weggooi maatschappij. Een echte aanrader indien u van plan bent een verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuizing!

Meneer Floor, Alkmaar

Sebas en zijn team van De Nieuwe Huisuitruimer zijn echt toppers!

Sjoerd

Ik had met spoed een ontruiming nodig en kon meteen bij ze terecht. Echt Super!

Madeleine

Het was een heel prettige ervaring met jullie de verhuizing van mijn moeder te doen. Ontspannen en prettig overleg en gewoon kijkend en handelend naar wat er nodig was, zoals jullie van tevoren hadden gezegd.

Mw. F. Maarse, Schellinkhout

Ontzettend fijn dat ze mij konden ontzorgen bij het ontruimen van het huis van mijn moeder.

Liam

Bedankt De Nieuwe Huisuitruimer! Jullie hebben er voor gezorgd dat de verhuizing soepel en snel verliep.

Jessica
De Nieuwe Huisuitruimer, Huisontruiming, opruimen, boedelraad, boedelzorg, Alkmaar, Overlijden, Tuinontruiming, Verhuizen, Seniorenverhuizing, ontzorgen