Dit zijn wij

Wij zijn De Nieuwe Huisuitruimer

Sinds een aantal jaren verzorgt De Nieuwe Huisuitruimer dagelijks huisontruimingen en seniorenverhuizingen in de Kop van Noord-Holland. “Van Den Helder tot Amsterdam ontzorgen wij mensen op dit gebied. En dat doen we met liefde, rust, vakkundigheid en respect”, vertelt oprichter Sebastiaan van der Stoep. 

Helpende hand

In 2016 is hij dit avontuur gestart, nadat hij signaleerde dat deze specifieke ontruimingen en verhuizingen wel iets meer zorg verdienden. “Dit soort situaties gaan altijd gepaard met emoties en stress bij de mensen die erbij betrokken zijn. Soms is er een dierbare overleden en moet het huis verkoopklaar worden gemaakt. Maar het gebeurt ook dat een senior moet verhuizen naar een verzorgingshuis en zijn oude, vertrouwde woning achter moet laten. Weer een andere keer moet de inboedel worden verdeeld, omdat er een scheiding gaande is.”

Zijn partner Suzanne Slinkert, die in 2018 in het bedrijf stapte, voegt daaraan toe: “Er zit altijd wel een verhaal achter, en Sebas en ik vinden dat iedereen, ongeacht wat er is gebeurd of gaande is, een respectvolle helpende hand verdient. En die hand biedt De Nieuwe Huisuitruimer.”

 

Beiden hebben een lange carrière in de zorg achter de rug, en ze nemen hun knowhow en ervaring mee naar hun bedrijf De Nieuwe Huisuitruimer. Sebastiaan: “Respect voor mens en milieu zijn nummer één bij ons. Dat betekent dat we netjes met de spullen en de woning omgaan en deze bezemschoon opleveren. In sommige gevallen is dat snel voor elkaar, in andere gevallen komt er bijvoorbeeld een verfroller of schoffel bij kijken. Iedere situatie is uniek en dat is nu ook zo mooi aan ons werk. Waar het kan, zorgen we dat spullen een tweede leven krijgen. Uiteraard gaat dat altijd in overleg. Op die manier creëren we een win-win-situatie: de woning wordt opgeruimd en een ander is weer blij met zijn ‘nieuwe’ spullen.”  

Het is wel duidelijk dat Sebastiaan, Suzanne en hun team hart voor mens en milieu hebben. Nog niet overtuigd? Lees hier de reviews van klanten die u voor zijn gegaan.

Huisontruiming of seniorenverhuizing? Neem contact op via het contactformulier of bel 06 47 25 22 78.