Inboedel wat is het eigenlijk.

Inboedel wat is dat nou eigenlijk?

Inboedel, wat betekent het eigenlijk. Een andere naam is ook wel huisraad. Huisraad betreft dan weer alleen de meubels. Maar inboedel is alles wat qua meubels en accessoires zich in uw huis bevind. Ook uw keukengerei, de gordijnen of vloerbedekking? Ja dit is ook inboedel.

Raar eigenlijk dat we ons niet bewust zijn dat we omringt zijn door onze inboedel, ons hier in nestelen of aan te irriteren als er iets stuk is of gaat. Bewust of onbewust zijn we er dagelijks mee bezig.

Maar wat te doen met de inboedel als er een dierbare overlijd? Wat ga je doen met deze vondsten uit iemand ander zijn leven. Waar ga je heen met de meubels die een dierbare heeft nagelaten. Mag je de meubels zomaar accepteren of zijn hier spelregels voor. Wie gaat je hierbij helpen? Een aantal termen die tegen kunt komen zijn

Seniorenverhuizing: het verhuizen naar een seniorenvoorziening.

Bij een relatiebreuk heet het dan weer een boedel -scheiding. ‘

Nalatenschap heet het dan weer bij overlijden.

DeNieuwehuisuitruimer.nl helpt u hierbij. Wij scheiden de meubels samen met u in verschillende categorieën.

Meubels die voor u waarde heeft en een tweede kans krijgt , of van emotionele waarde is, gaat met u mee. Meubels die voor u geen emotionele waarde heeft maar wel een tweede kans verdiend gaat naar de kringloop of een goed doel. We steunen meerdere goeden doelen. Meubels die stuk zijn en niet gerepareerd kan worden recyclen we zo milieuvriendelijk mogelijk. Ook de overige boedel zoals gordijnen of vloerbedekking kunnen wij voor u verwijderen.

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Want als u ontzorgd wilt worden omtrent uw inboedel dan staat De Nieuwe Huisuitruimer voor u klaar. Neem contact met ons op via 06-47252278 of via het contactformulier.