Huisontruiming

Wat kunt u van De Nieuwe Huisuitruimer als u deze inhuurt voor een huisontruiming.

Iemand die word aangewezen om een nalatenschap te regelen bij het overlijden van een alleenstaande heet een executeur. Dit is meestal iemand uit de familie. Als de executeur de spullen van emotionele waarde uit huis heeft gehaald met de familie, zorgt De Nieuwe Huisuitruimer verder voor een spoedige, professionele ontruiming en oplevering van het huis.

De executeur testamentair of de familie zegt de huur op als het een huurwoning betreft.

Betreft het een koopwoning dan regelt een makelaar dit samen met de executeur testamentair of familie .

De Nieuwe Huisuitruimer ontruimt het huis . Dit houd in dat we de bruikbare meubels schenken aan voor ons belangrijke goede doelen waarmee we samenwerken.

Waardevolle spullen voor de familie die na hun aanwezigheid over het hoofd zijn gezien die wij tijdens het ontruimen tegen komen, bijvoorbeeld sieraden of waardevolle papieren, bewaren wij apart en geven wij terug aan de familie.

De meeste soorten vloerbedekking, van zijl tot tegelvloeren worden op zorgvuldige en professionele wijze door ons verwijderd. Mocht blijken tijdens de huisontruiming dat er asbest in de vloerbedekking zit kunnen wij dit ook voor u ontzorgen.

Als de executeur, familie of woningbouw het wenst vullen wij de gaatjes die ontstaan zijn door het verwijderen van pluggen, haakjes, spijkers, schroeven uit de wanden of plafonds.

De verwijderde verlichting en de elektrapunten worden voorzien van een kroonsteentje of verhuisfitting.

De Nieuwe Huisuitruimer verzorgt de gehele huisontruiming en alle werkzaamheden die nodig zijn om de woning op te kunnen leveren aan de executeur, familie, makelaar, bewindvoerder, notaris woningbouwvereniging of verhuurder. U kunt hierbij denken aan schilderwerk, het terug plaatsen van deuren, stucwerk, maar ook het opruimen of leeghalen van tuinen en dergelijke. De mogelijkheden zijn eindeloos bij een huisontruiming .

Uiteraard streven wij ernaar om de oplevering van de woning zo snel mogelijk te realiseren na een ontruiming.

De Nieuwe Huisuitruimer verzorgt desgewenst ook de voor- en eindinspectie met de verhuurder of makelaar.

De Nieuwe Huisuitruimer ontzorgt u volledig bij een huisontruiming maar ook bij alle praktische zaken rondom de oplevering van het huis aan de familie, verhuurder, makelaar, bewindvoerder, notaris of woningbouwvereniging. Wij gaan zorgvuldig en professioneel om met de inboedel maar ook met de niet bruikbare spullen. Zo verwijderen wij op milieuvriendelijke wijze. Wij zijn immers bezig met recycling tijdens een huisontruiming.

 

Indien gewenst kunnen wij ook extra werkzaamheden of gespecialiseerde diensten voor u verrichten:

Omdat een standaard ontruiming niet altijd voldoende is , bijvoorbeeld als er gerookt is in de woning en dit nicotine aanslag heeft veroorzaakt. Maar ook kleine en grotere werkzaamheden zoals het plaatsen of verplaatsen van wanden of het verwijderen van vloerdelen.

Het verwijderen van nicotineaanslag.

Grondige schoonmaak van vervuilde woningen.

Schilderwerkzaamheden binnen en / of buiten.

Tuinen opruimen en opschonen.

Verkoopstyling (wij werken samen met stylisten).

Reparaties (groot of klein).

Opslag (kort en lang).

Kleine verhuizing (alleen in combinatie met opdracht van ontruiming).