fbpx

Dit zijn wij

Wij zijn Suzanne Slinkert & Sebastiaan van der Stoep. Alkmaar noemen wij ons thuis. Beide zijn we met veel plezier werkzaam in de zorg.

Huisontruimingen hadden we hebben al vaker van gehoord en over nagedacht. Maar ja hoe begin je. In 2016 hebben we de dromen omgezet in doen!
De seniorenverhuizingen maar ook de ontruimingen volgde zich al snel op.

Van een goed idee op papier naar een bedrijf met een gedreven team vol met passie lijkt op de droom waar het voor ons begon.

Dagelijks gaan we vol trots op pad om u te ontzorgen bij seniorenverhuizingen en huis ontruimingen.

In ons bedrijf kunnen wij al onze ervaring uit de zorg maar ook als huisontruimers kwijt.

Hoewel iedere huisontruiming hetzelfde klinkt, is dit in de praktijk elke keer anders. Zoals elk huis anders is, is elke wens en situatie anders. Onze passie is om iedere ontruiming op een prettige en respectvolle manier te volbrengen. Wij ontzorgen u, wanneer het opgeruimd moet worden. Uiteraard met onze gezonde afkeer tegen onnodig weggooien en respectvol blijven voor het milieu.

Dit is wie wij zijn. We zijn benieuwd wie u bent en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op.

Echt een aanrader voor smooth lopende verhuizingen! Er werd voor ons gedacht! Als je hoofd overbelast is, is dat heel prettig. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf in te schakelen. Dat scheelt een hoop energie (die je dan weer aan wat anders kunt besteden!).

Mevrouw Mars, Heiloo