fbpx

Onze diensten

De Nieuwe Huisuitruimer en onze diensten.

Wat kunt u verwachten van onze diensten? Er is een dierbare overleden, u gaat verhuizen naar een seniorenwoning (kleiner wonen) of scheiden. Dit is een periode met veel emoties. Ook moet er veel geregeld worden. Onder andere het opruimen van de woning. Waar begint u? Hoe gaat u het allemaal organiseren? Een huis uitruimen of ontruimen wordt vaak onderschat. Wie haalt u in huis? Onze diensten zijn mens gericht, respectvol en ordelijk. De Nieuwe Huisuitruimer staat voor u klaar in deze hectische periode en is de spin in het web. Wij ontzorgen als het opgeruimd, gerepareerd of gestyled moet worden. Ons werkgebied is met name Noord-Holland. Daarnaast bieden we ook onze diensten ver daar buiten aan. Denk bijvoorbeeld aan een huis in het buitenland.

Verhuizing naar senioren- of verzorgingshuis.

Gaat u verhuizen naar een senioren- of verzorgingshuis? Ineens heeft u te veel spullen voor uw nieuwe woonomgeving. Wij kunnen u helpen. Een van onze diensten is dat we samen kijken we naar de spullen die u mee wilt nemen en wat er achter blijft. Familie en vrienden hebben soms belang bij de achter gebleven spullen, maar wat doet u met de rest? Wij sorteren samen al uw spullen en kunnen u eventueel helpen met de spullen naar uw nieuwe omgeving te verhuizen. Al het achtergeblevene ruimen wij voor u op en verwerken dit op een zo milieuvriendelijke mogelijke manier. Onze diensten als een seniorenverhuizing vindt alleen in combinatie met een huisontruiming plaats.

Huisontruiming na overlijden.

Een dierbare is overleden en het huis moet worden opgeleverd voor verhuur of moet klaar gemaakt worden voor de verkoop. Vaak krijgt u te maken met vele emoties en is er veel te regelen. Waar begint u? Wie laat u allemaal in het huis binnen? U heeft bij De Nieuwe Huisuitruimer altijd te maken met een vast aanspreekpunt. Wij ruimen het huis netjes op en laten het bezemschoon voor u achter. Met onze diensten staan we van A tot Z voor u klaar.

Huisontruiming in het buitenland.

Waar begint u? Wanneer gaat u dat doen? Waar gaat u heen met de spullen? Hoe krijg u bepaalde spullen in Nederland? Voor De Nieuwe Huisuitruimer is dit geen probleem want wij ontruimen ook woningen buiten Nederland. Door onze ruime connecties en ervaring in het binnen- en buitenland kunnen wij het gehele proces regelen. Wij komen met een Nederlands team naar de woning en zorgen dat alles netjes opgeruimd wordt en bezemschoon wordt achter gelaten. Desgewenst zorgen wij ervoor dat persoonlijke spullen en bepaalde meubels bij u terecht komen in Nederland.

Huisontruiming bij echtscheiding.

Ook wanneer u gaat scheiden kunnen wij u helpen met de huisontruiming. Wie krijgt wat? Wat gebeurt er met de overige spullen? De bank en de kast wilt u behouden maar de rest niet. Het huis moet leeg voor een bepaalde tijd of verkoop klaar gemaakt worden. Toch nog even een kwastje over de muur of andere kleine werkzaamheden zit je niet op te wachten. Ook dit organiseren wij voor u.

Verkoop klaar maken van de woning en tuin.

We werken met ons eigen team van stylisten die met al hun ervaring uw woning verkoop klaar kunnen stylen. Ook met een klein budget kunnen wij u helpen. Benieuwd naar onze diensten en werkwijze? Bel 06-47252278 of vul het contactformulier in.

Waarom De Nieuwe Huisuitruimer?

  • Een aanspreekpunt
  • Hergebruik via goede doelen
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Respect voor mens en milieu
  • Opslag inboedel
  • Waar voor uw geld
  • Spin in het web

Voor diverse verhuizingen en ontruimingen hebben wij al de hulp van De Nieuwe Huisuitruimer ingeschakeld. Elke keer weer een goede ervaring en het werk opgeleverd zoals afgesproken!

Bewindvoerderskantoor Hink Heiloo