fbpx

Wie zijn wij

Ik ben Sebastiaan van der Stoep. Geboren in 1976 te Eindhoven. Op mijn 8ste ben ik verhuisd naar Noord Holland. Na wat omzwervingen door deze provincie ben ik uiteindelijk geland in Alkmaar. Hier heb ik 10 jaar gewerkt als ambulancechauffeur tot ik in 2013 het roer heb omgegooid. Ik ben een eigen bedrijf gestart in Alkmaar, genaamd Hal72.

www.hal72.nl werd al snel een leuk bedrijf en reisde ik veel door Europa. Ook stond ik geregeld in de woonbladen en kon ik mijn passie qua wonen, reizen en mensen hier helemaal in kwijt. Dit bedrijf heb ik met me hart opgebouwd in Alkmaar en het was dan ook raar om toe te geven dat ik de zorg miste.

Huisontruimingen had ik al vaker van gehoord en over nagedacht maar ja, waar begin je. Ten tijde van Hal 72 ben ik een aantal keer gevraagd voor het ontruimen van een huis in de omgeving van Alkmaar. Dit heb ik dan ook gedaan met veel liefde. Het voelde als ontzorgen en kreeg hier enorm veel energie van. Mensen waren oprecht blij en opgelucht als de klus geklaard was. Dankbaar voor mijn inzet. ‘Wauw’ wat een fijn gevoel. Dit was ook voor mij de doorslag om door te zetten.

 

 

 

In mijn nieuwe bedrijf kan ik al mijn ervaring uit de zorg maar ook van Hal72 inzetten. Zoals mijn  ervaring in het binnenland maar ook in het buitenland. Hoewel iedere huisontruiming hetzelfde klinkt, is dit in de praktijk elke keer anders. Zoals elk huis anders is, is elke wens en situatie anders. Mijn passie is om iedere ontruiming op een prettige en respectvolle manier te volbrengen. Ik ontzorg u, wanneer het opgeruimd moet worden. Uiteraard met mijn gezonde afkeer tegen onnodig weggooien en respectvol blijven voor het milieu.

Dit is wie ik ben. Ik ben benieuwd wie u bent en wat ik voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op.

 

Echt een aanrader voor smooth lopende verhuizingen! Er werd voor ons gedacht! Als je hoofd overbelast is, is dat heel prettig. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf in te schakelen. Dat scheelt een hoop energie (die je dan weer aan wat anders kunt besteden!).

Mevrouw Mars, Heiloo