fbpx

Klantervaringen

Uitstekend, appartement van mijn tante in Amsterdam leeg opgeleverd geweldig werk verzet,alles schoon. Echt een aanrader.

P. Gijzen

Sebas en Dave waren goed op tijd, vriendelijk en efficient. Alles werd netjes, beschermd vervoerd naar zowel mijn ouderlijk huis als opslag. Prima ervaring, raad hen ten zeerste aan!

Annette

Geen standaard verhuizing, maar een in meerdere stappen. Naar een opslag, naar nog een opslag en naar een tijdelijk onderkomen. In meerdere dagen. Niets was Suzanne, Bas & Team te gek. Een grote lach bij de aftrap en bij realisatie. Je verlangt bij een dergelijke bedrijf dat je ontzorgd wordt. Dat is jullie gelukt. Het was ons een waar genoegen en we kijken uit naar de voortzetting over een paar maanden naar onze definitieve onderkomen! Groeten van Mark en Els, Bergen NH.

Mark en Els, Bergen NH

Geweldige ervaring , zeer emotioneel betrokken bij het leegruimen van het huis van mijn overleden zwager.

Zeer vakkundig en netjes.

A. van Til

Sebas en zijn team zijn een stel hardwerkende, geweldige, meedenkers. Niets dan lof voor hun snelle en vakkundige werk!

Fam. Bergen

De woning van mijn schoonmoeder moest in een korte periode worden opgeleverd. Echt heel erg goed geregeld, alles zo als afgesproken. Geen stress en de overdracht van de woning goed geregeld.

F. Sulyok

Voor diverse verhuizingen en ontruimingen hebben wij al de hulp van De Nieuwe Huisuitruimer ingeschakeld. Elke keer weer een goede ervaring en het werk opgeleverd zoals afgesproken!

Bewindvoerderskantoor Hink Heiloo

Mijn moeder moest in 2 dagen verhuizen naar een verpleeghuis, het was super in no time geregeld, de verhuizing verliep soepel en het uitruimen van de oude woning een week later ook goed en snel. Fijn dat het me uit handen genomen werd. Bedankt Sebas, Suzanne en Dave!

Gerda

Echt een aanrader voor smooth lopende verhuizingen! Er werd voor ons gedacht! Als je hoofd overbelast is, is dat heel prettig. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf in te schakelen. Dat scheelt een hoop energie (die je dan weer aan wat anders kunt besteden!).

Mevrouw Mars, Heiloo

Mijn moeder moest van het verzorgingshuis De Nieuwpoort in Alkmaar verhuizen naar het verpleeghuis De Palatijn. Via bewonerszaken van het verzorgingshuis De Nieuwpoort kwam ik in contact met Sebas van het verhuisbedrijf De Nieuwe Huisuitruimer. Een zeer vriendelijk en bekwaam verhuisbedrijf. In grote lijnen hadden zij zelfs de nieuwe woonkamer voor mijn moeder ingericht, zodat zij op haar oude leeftijd gelijk haar huiskamer in het verpleeghuis kon betrekken. De verhuisdozen waren zelfs op leenbasis wat uitermate handig is en deze kostbare dozen gewoon hergebruikt kunnen worden in deze weggooi maatschappij. Een echte aanrader indien u van plan bent een verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuizing!

Meneer Floor, Alkmaar

Sebas en zijn team van De Nieuwe Huisuitruimer zijn echt toppers!

Sjoerd

Ik had met spoed een ontruiming nodig en kon meteen bij ze terecht. Echt Super!

Madeleine

Het was een heel prettige ervaring met jullie de verhuizing van mijn moeder te doen. Ontspannen en prettig overleg en gewoon kijkend en handelend naar wat er nodig was, zoals jullie van tevoren hadden gezegd.

Mw. F. Maarse, Schellinkhout

Ontzettend fijn dat ze mij konden ontzorgen bij het ontruimen van het huis van mijn moeder.

Liam

Bedankt De Nieuwe Huisuitruimer! Jullie hebben er voor gezorgd dat de verhuizing soepel en snel verliep.

Jessica

Uw ervaring ook delen?

Wilt u laten weten wat uw ervaring met De Nieuwe Huisuitruimer is? We horen het graag. Laat hier uw reactie achter. We nemen hem zo snel mogelijk in behandeling.

Laat hier uw ervaring achter

Ja, ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken