fbpx

Klantervaringen

Echt een aanrader voor smooth lopende verhuizingen! Er werd voor ons gedacht! Als je hoofd overbelast is, is dat heel prettig. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf in te schakelen. Dat scheelt een hoop energie (die je dan weer aan wat anders kunt besteden!).

Mevrouw Mars, Heiloo

Mijn moeder moest van het verzorgingshuis De Nieuwpoort in Alkmaar verhuizen naar het verpleeghuis De Palatijn. Via bewonerszaken van het verzorgingshuis De Nieuwpoort kwam ik in contact met Sebas van het verhuisbedrijf De Nieuwe Huisuitruimer. Een zeer vriendelijk en bekwaam verhuisbedrijf. In grote lijnen hadden zij zelfs de nieuwe woonkamer voor mijn moeder ingericht, zodat zij op haar oude leeftijd gelijk haar huiskamer in het verpleeghuis kon betrekken. De verhuisdozen waren zelfs op leenbasis wat uitermate handig is en deze kostbare dozen gewoon hergebruikt kunnen worden in deze weggooi maatschappij. Een echte aanrader indien u van plan bent een verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuizing!

Meneer Floor, Alkmaar

Sebas en zijn team van De Nieuwe Huisuitruimer zijn echt toppers!

Sjoerd

Ik had met spoed een ontruiming nodig en kon meteen bij ze terecht. Echt Super!

Madeleine

Het was een heel prettige ervaring met jullie de verhuizing van mijn moeder te doen. Ontspannen en prettig overleg en gewoon kijkend en handelend naar wat er nodig was, zoals jullie van tevoren hadden gezegd.

Mw. F. Maarse, Schellinkhout

Ontzettend fijn dat ze mij konden ontzorgen bij het ontruimen van het huis van mijn moeder.

Liam

Bedankt De Nieuwe Huisuitruimer! Jullie hebben er voor gezorgd dat de verhuizing soepel en snel verliep.

Jessica

Uw ervaring ook delen?

Wilt u laten weten wat uw ervaring met De Nieuwe Huisuitruimer is? We horen het graag. Laat hier uw reactie achter. We nemen hem zo snel mogelijk in behandeling.

Laat hier uw ervaring achter

Ja, ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken